МЕНЮ

ПАСТА та РІЗОТТО

Галушки з качотою та грибним соусомNew Chefs

тісто на основі вареної картоплі, сир Качота з прованськими травами, грибний соус  (печериці та гливи), вершки, біле вино

290 грн

230 г

Равіолі з качкою, вершковим соусом та соусом ДемігласNew Chefs

качине м'ясо, соус вершковий на основі цибулі та соєвого соусу, соус Деміглас, пармезан

380 грн

290 г

Паста з морепродуктами  та равликамиNew Chefs

томатно-вершковий соус, креветки, мідії, равлики та пармезан

405 грн

355 г

Різотто з креветками

Чорнилом каракатиці та страчателлою власного виробництва

410 грн

330 г

Фірмова паста '' Молітерна'' на двох

Трюфельна паста, вершковий соус на основі пармезану і білого вина, мариновані томати чері

620 грн

400 г

Паста з буратою

та сиром ''Песто'' власного виробництва

345 грн

400 г