МЕНЮ

ОСНОВНІ СТРАВИ

Філе міньйонNew Chefs

вирізка з яловичини, гратен з картоплі (трюфельна паста), копчена бурата, вершковий соус (на основі вершків бренді та чорного перцю)

690 грн

410 г

Баранина з савойською капустою та грибним соусомNew Chefs

баранина, пюре з савойської капусти, савойська капуста, соус Деміглас з білими грибами

485 грн

300 г

Філе лосося з шпинатним соусом та нутовим пюреNew Chefs

лосось, шпинат, томати чері, нут, ікра червона, ікра пінагори (риби)

535 грн

330 г

Качине філе з качаною кашею, карамелізованою хурмою та обліпиховим соусомNew Chefs

качине філе, качана каша, соус Деміглас, хурма, обліпиховий соус

520 грн

315 г

Котлета по-львівськиNew Chefs

з ніжним картопляним пюре, томатами чері, соусом песто та страчателою

350 грн

400 г

Свинна вирізка з кавоюNew Chefs

пюре батату та моркви, гриби ерінги, соус кавовий, чіпси з батату

450 грн

370 г

Запечена форель з соусом ''Гремолата''

та броколі

560 грн

400 г

Запечені ребра з печеною картоплею 


420 грн

400 г